Biljettbokning

Beställ dina biljetter i bokningsformuläret nedan till våra kommande konserter.
Du kan även beställa biljetter per tel. vard mellan kl. 10.00 - 16.00 på 040-342864.
Biljetter till Brandkårens Vårgala beställer ni på  Malmö Live 
Pris Datum Föreställning
(Biljetterna hämtas i foajen på Malmö Live före föreställningen. Betalning på plats.)
söndag 23 september 2018
kl. 15:00
BRANDKÅRENS STJÄRNKVÄLL

Schlagermello On Fire

Brandkårens populära stjärnkväll i år med Schlagermello-tema!

Möt en av Sveriges främsta underhållningsorkestrar i en glittrande konsert på Malmö Live.
Mello-generalen Christer Björkman eldar på och tar ton under konserten. Till sin hjälp har han Anki Albertsson, Ulrika Skoglund och showgruppen,"Schlagerfeber" med Sara Li, Josefina Ohlsson och Martin Kagemark.
Brandkårens Orkester välkomnar er till en fartfylld show.

Om ni beställt biljetter efter 17/9 kommer dessa ej att skickas hem till er med post. Istället hämtas de vid Brandkårens eget biljettbord på Malmö Live samma dag före föreställningen (vid sidan om Malmö Lives eget biljettkontor). Betalning på plats kontant, swish eller kort.


STJÄRNKORTET
För Sydsvenskans Stjärnprenumeranter har vi rabatt på biljetterna på första balkong. För att få rabatt behöver ni ange er hemliga kod i kommentarsrutan vid beställning samt ta med ert Stjärnkort på konserten och visa upp det i dörren.

SKÅNSKAN PLUS
För Skånskans Plus-kunder har vi ett särskilt erbjudande för bakre parkett. Medtag dokumentation på att ni har skånskan Plus- och visa upp i dörren tillsammans med biljetterna.

Välkomna!
(( Nu finns inga fler biljetter kvar på parkett till denna föreställning))
onsdag 5 december 2018
kl. 18:00
BRANDKÅRENS JULGALA

Ingen jul utan Brandkårens Julgala!


Mössorna på och håll i hatten när
juligaste julshowen blåser igång julen på Malmö Live!

Möt musikaldrottningen Åsa Fång, Malmö Operas superstjärna Nils Olsson,
och Superstar Andreas Eldéen på Malmö Lives stora scen.

Som programvärd: sångerskan och imitatören Maria Möller!


Gruppbokningar och andra förfrågningar: 040-342864


___________________________________________________________
Hur vi hanterar era personuppgifter
När du bokar biljetter på Malmö Brandkårs Orkester (MBM) registrerar vi dina uppgifter med namn och adress. Detta gör vi för att kunna skicka ut faktura och biljetter till er samt för att dokumentera vilka platser ni fått till föreställningen. Skulle ni tappa bort era biljetter har vi alltså information sparad om var ni ska sitta så att vi kan ersätta biljetterna och om ni glömmer att betala för era biljetter påminner vi er i god tid före föreställningen. Då denna lista finns i ett digitalt system är den skyddad från datorintrång genom it-säkerhetslösningar som vår it-leverantör tillhandahåller.
Enbart ledningen för MBM har tillgång till de lagrade personuppgifterna och MBM delar inte med sig av personuppgifter till någon annan, inom eller utanför vår förening.
Listan med personuppgifter raderas efter att en konsert ägt rum, det är därför vi ber er som beställer biljetter regelbundet att uppge era uppgifter varje gång.
Malmö Brandkårs Orkester skickar inte ut reklam till privatpersoner men ni som önskar information om våra föreställningar får gärna höra av er, så skickar vi information till er.
Om ni har frågor eller synpunkter på hur vi arbetar med dataskyddsförordningen GDPR är ni välkomna att höra av er på 040-342864 eller info@mbm.se

Välkommen till våra konserter!

Malmö Brandkårs Orkester